Welkom bij BeatMe.nl

ELHO

Flowerspot.nl  is officieel Elho dealer. Met de prachtige Elho bloempotten en plantenbakken brengt u sfeer op uw terras en in uw huis. Vanwege het prachtige design en het hoogwaardige kunststof zijn de bloempotten ook zeer geschikt voor in huis. Elho is al jaren specialist in hoogwaardige kunststof bloembakken en potten. Flowerspot.nl biedt u dan ook de beste kwaliteit en service. Van Elho Pure tot Elho Corsica bent u bij Flowerspot.nl aan het juiste adres.
 
Elho
 
De Elho Pure bloempotten brengt lifestyle in je interieur, op je terras en in je tuin. Moderne architectuur en de pracht van de natuur zijn de inspiratiebronnen geweest voor de bloempotten van de Elho Pure Collection. De serie Pure by Elho is handgemaakt met extra aandacht voor kwaliteit en detail. Met de Pure bloempotten laat je planten echt leven!
 
Ontdek de kwaliteit van Elho Pure. Pure is gemaakt van het duurzame materiaal polyethyleen. Hard als staal en geschikt voor temperaturen van -20 tot 40 graden. Pure is minimaal 10 jaar UV bestendig en milieuvriendelijk vervaardigd.
 
Voordelen van Flowerspot.nl
Naast het grote assortiment en de snelle levering. Heeft het kopen van Elho bij Flowerspot.nl nog meer voordelen:
 
- Diversen mogelijkheden voor veilig betalen
- Goede service en persoonlijk contact
- Tot 10 jaar garantie
- Niet goed? Geld terug
- Elho Pure producten zijn kleurvast, vorst en hitte bestendig, lichtgewicht en dus gemakkelijk te verplaatsen

8 artikel(en)

per pagina

8 artikel(en)

per pagina