Welkom bij BeatMe.nl

Bewaterin en Irrigatie

Bewaterin en Irrigatie

Tuinberegening kan goed met verschillende soorten irrigatie. Denk maar aan beregening met tuinsproeiers, waterkanonnen en systemen als druppelslang irrigatie. Alle voordelen van soorten irrigatie en nadelen van water sproei systemen online vergelijken is dan ook gewenst.

Het beste te kiezen soort irrigatie systeem is overigens onafhankelijk van de te gebruiken waterbron. De waterbron kan zowel kraanwater zijn als regenwater hergebruiken en grondwater oppompen. Kijk voor verschillende waterbronnen op de pagina met waterput info.

De uitvoering van het sproei systeem vloeit voort uit de benodigde beregening capaciteit. Deze irrigatie capaciteit meten we in beregening oppervlakte (m2) en/of watercapaciteit kubieke meter water per uur (m3/uur), liters per minuut (l/min), vierkante meters oppervlakte bevloeiing (m2)  of centimeters waterkolom per dag (cm per dag).

Het zal duidelijk zijn dat sproeien van een tuin om andere verwerkingscapaciteit vraagt dan het beregenen van een gewas, weide of landbouwgrond. Enkele veel gebruikte systemen nader belichten en onderling vergelijken maakt dit direct duidelijk.

Artikelen 1 tot 24 van 214 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Artikelen 1 tot 24 van 214 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5