Welkom bij BeatMe.nl

KWEEKZAAD

KWEEKZAAD

Een moestuin wordt meer en meer populair. Maar de eerste vraag die mensen zich altijd stellen is: heb ik er voldoende plaats voor? Het antwoord is 'ja'. Je kunt al op de vensterbank in een paar potten bijvoorbeeld kruiden, sla en tomaten in verbouwen. Er zijn zelfs speciale tomatensoorten om te kweken in potten.

Wanneer je door de webshop met zaden bladert, kun je al snel te enthousiast worden. Kies daarom alleen gewassen die je leuk vindt en kies geen soorten die voor jouw tuin te groot zijn, zoals artisjok en asperge. Of die teveel voorbereiding vragen (selderij), waardoor ze minder geschikt zijn voor een beperkte ruimte.

Houd er rekening mee dat kool langzaam groeit en het hele seizoen waardevolle ruimte in beslag neemt. Maak voor klimplanten zoals bonen en erwten optimaal gebruik van muren en schuttingen of gebruik losse steunen van stokken die je aan elkaar bindt.

Ook kun je kiezen voor groenten en kruiden die niet alleen eetbaar zijn, maar er ook mooi uitzien. Veel slasoorten zijn er in rood, groen en paars. En basilicum hoeft niet altijd groen te zijn maar is er ook in het donkerrood. Worteltjes zijn mooi omdat het blad vederachtig is.

Artikelen 1 tot 24 van 420 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Artikelen 1 tot 24 van 420 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5